Antalya'da 23 Nisan Coşkusu Haluk Levent Konseriyle Katlanacak

Haberler18 Nisan 2019
8.1B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 4 gün sürecek şenliklerle dolu dolu kutlayacak. Çocuklar için konserler, müzik ve dans gösterileri, yarışmalar ve pek çok etkinlik düzenlenecek. 23 Nisan akşamı düzenlenecek fener alayının ardından ünlü sanatçı Haluk Levent Cumhuriyet Meydanı’nda muhteşem bir konser verecek. 

Antalyalı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle coşku içinde kutlayacak. Çocuklar için dört gün boyunca kesintisiz dolu dolu bir program hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, 20-21-22-23 Nisan tarihlerinde çocukları Cam Piramit alanında birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturacak. Uçurtma Şenliği’ ile binlerce uçurtma çocukların ellerinde gökyüzünü renklendirecek. Zıp Zıp Park’ta 23 Nisan günü eğlence ücretsiz olacak. Oyuncak Müzesi de 21 Nisan’dan itibaren 1 hafta boyunca kapılarını çocuklara ücretsiz açacak.

Haluk Levent Konseri 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan’da özel bir de konser düzenleyecek. Ünlü sanatçı Haluk Levent’i Antalyalılarla buluşturacak olan Büyükşehir Belediyesi ayrıca fener alayı düzenleyecek. 23 Nisan Salı günü saat 19.30’da Konyaaltı Varyantı’ndan başlayacak fener alayının ardından on binlerce Antalyalı, 23 Nisan coşkusunu Cumhuriyet Meydanı’nda Haluk Levent Konseri ile yaşayacak. 


Konserden önce alana kurulacak çadırlarda lösemi teşhisi konulan Öykü Arin (4) gibi ilik nakli bekleyen çocuklara umut için kök hücre bağışı yapılabilecek. 

Betül Kanpolat İle Masal Okuma

Yazar Betül Kanpolat 21 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Oyuncak Müzesi’nde masal okuma etkinliği gerçekleştirilecek. Cam Piramit alanında Çocuk Şenliği kapsamında ayrıca yüz boyama atölyeleri, meslek atölyeleri, zumba, dans gösterileri, çocuk oyun alanlarında masa tenisi, dart, badminton yarışmaları düzenlenirken, Çocuk Senfoni Orkestrası da konser verecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Halk Oyunları ekibi de gösteri yapacak. 


Sevgi Korteji

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde Sevgi Korteji düzenlenecek. 20 Nisan saat 17.00’de Atatürk Parkı Barbaros Ortaokulu karşısından başlayıp Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam edecek kortej, açılış gösterileri ile daha da şenlenecek.


Konserler, Yarışmalar ve Eğlenceli Aktiviteler

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında Cam Piramit ve çevresi sürpriz etkinliklerle eğlencenin merkezi olacak. 20-21-22-23 Nisan’da gün boyunca Cam Piramit’te dolu dolu programlar gerçekleştirilecek. Çocuklar, şişme oyun parklarında doyasıya eğlenirken, Şeker Portakalı animasyon ekibi; sihirbaz-jonglör gösterileri, masal kahramanlarıyla çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatacak. Autobot Show ile çocuklar çizgi film kahramanlarını tanıma fırsatı bulacak. 

Satranç Turnuvası


Cam Piramit’te düzenlenecek etkinliklerden bir diğeri de Satranç Turnuvası olacak. 19 Nisan’da 6-7 yaş arası için satranç turnuvası düzenlenecek. Antalyalı ve çevre illerden gelen 7-12 yaş grubu binlerce öğrenci 21-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek satranç turnuvasında mücadele edecek.

Gökyüzü Uçurtmalarla Şenlenecek


Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan’a özel, çocuklara binlerce uçurtma hediye edecek. Cam Piramit’teki ‘Uçurtma Şenliği’ ile binlerce uçurtma çocukların ellerinde gökyüzünü renklendirecek. 

Eğlencenin Adresi Lunapark

Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da dört gün boyunca çocuklara Lunapark davetiyesi armağan ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile devlet okullarına dağıtılacak olan ücretsiz davetiyelerle Aktur Lunapark adrenalin ve eğlencenin adresi olacak. Binlerce çocuk, bayramlarında doyasıya eğlenecek.


Oyuncak Müzesi İle Masalsı Dünyaya Yolculuk

Dünyanın dört bir tarafından binlerce oyuncağın sergilendiği, masalsı bir dünyanın yaşandığı Oyuncak Müzesi de 20-27 Nisan tarihleri arasında bir hafta boyunca çocuklara kapılarını ücretsiz açacak.

Zıp Zıp Park Ücretsiz


Antalyalı çocukların gözdesi, Türkiye’nin en büyük kapalı alanına sahip olan Zıp Zıp Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ücretsiz olacak. Zıp Zıp Park, 23 Nisan Salı günü saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında minik ziyaretçilerini ağırlayacak. 

 


8.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!