Antalya'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılıyor

Haberler03 Ağustos 2018
1.8B OKUNMA
Paylaş

Halide Edip Caddesi ile Otogar Kavşağı arası kuzey aksı trafiğe kapatılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Aşama Raylı Sistem Projesi kapsamında; Sakarya Bulvarının Halide Edip Caddesi ile Antalya Bulvarı (Otogar Kavşağı) arasında kalan kısmının kuzey aksı 03 Ağustos Cuma  günü trafiğe kapatılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin kent ulaşımına büyük katlı sağlayacak olan 3. Aşama Raylı Sistem Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Raylı sistem projesi kapsamında yapılacak olan alt yapı deplase çalışmaları nedeniyle; Raylı sistem projesi kapsamında yapılacak olan Otogar Bölgesi Transfer Merkezi Zemin Altı İstasyonu Tünel Bağlantısı ve alt yapı deplase  çalışmaları kapsamında; Sakarya Bulvarının Halide Edip Caddesi ile Antalya Bulvarı (Otogar Kavşağı) arasında kalan kısmının kuzey aksı  03 Ağustos Cuma günü trafiğe kapatılacak.


Bilgilendirme Yapılacak
Alt yapı çalışmaları süresince; Sakarya Bulvarını kullanarak Otogar istikametine gidecek olan özel ve toplu taşıma araçları; Halide Edip Caddesi ve Namık Kemal Bulvarını kullanarak Otogar Kavşağına bağlanabilecek. Büyükşehir yetkilileri, vatandaşların mağdur olmaması ve trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından projenin tüm aşamalarında bilgilendirme yapılacağına, vatandaşların yönlendirme levhalarını dikkate almaları gerektiğine dikkat çekti.



1.8B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!