Antalya'da Dünden Bugüne Sanat Yolculuğu

Haberler06 Mayıs 2019
1.6B OKUNMA
Paylaş

Heykeltıraş Prof. Nilay Büyükişliyen ve ressam Prof. Zahit Büyükişliyen’in sanatsal serüvenlerinin başlangıcından bugüne ürettikleri yapıtlardan oluşturdukları heykel ve resim seçkisi, ‘Dünden Bugüne’ Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde Antalyalı sanatseverlerle buluşuyor. Sergi 7 Mayıs Salı, saat 17.00’de açılacak.

Antalya’nın kültür sanat hayatına farklı bir soluk kazandıran Türkan Şoray Kültür Merkezi, her ay alanının en seçkin sergilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde bu ay küratörlüğünü İbrahim Karaoğlu’nun, sanat koordinatörlüğünü ise Şebnem Bahar’ın yaptığı çok özel bir resim ve heykel sergisini Antalyalı sanatseverle buluşturacak.

Heykeltıraş Prof. Nilay Büyükişliyen ve ressam Prof. Zahit Büyükişliyen’in yıllar içinde ürettikleri yapıtlardan oluşan ‘Dünden Bugüne’ sergisi 7 Mayıs Salı, saat 17.00’de açılacak. 29 Mayıs’a kadar ücretsiz gezilebilecek sergide her iki sanatçının kendi yaratı süreçlerinde farklı yollardan ve evrelerden geçerek kendi özgün sanat dillerine ve üsluplarına ulaştıklarını yansıtan yapıtlar yer alıyor. Sanatçılar bir çok kez birlikte özel konseptli sergiler açarken, ilk kez Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek sergide, farklı dönemlerdeki sanatsal birikimlerini kapsayan bütünlüklü bir sanat seçkisini izleyicilerin beğenisine sunacak.



1.6B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!