Antalya'da Pazar Günü Bu Yollar Trafiğe Kapalı

Haberler22 Şubat 2020
20.4B OKUNMA
Paylaş

Tour of Antalya powered by AKRA ile 23 Şubat tarihinde düzenlenecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

08.30 – 14.00 saatleri arasında parkurun geçtiği yollar kademeli olarak trafiğe kapatılacaktır.

Tour of Antalya IV. Etabı: Side – Antalya, 23.02.2020

Etap Başlangıç Saati: 12.30


Etap Bitiş Saati: 15.40

Yarış Side Liman Caddesi üzerindeki Side Antik Kenti Tiyatrosu önünden başlayacak olup Side Caddesi üzerinden Adnan Menderes Bulvarı, Acısu Caddesi, Sorgun Bulvarı, Antalya Caddesi kavşağından Hasan Fehmi Boztepe Caddesi yönünden ilerleyerek, Antalya istikametine doğru D 400 yoluna bağlanacaktır. Serik Şehir Merkezi’ndeki ilk ışıklı kavşaktan Boğazkent yönüne devam edecek yarış, Yavuz Selim Caddesi, 30 Ağustos Caddesi, Akdeniz Caddesi güzergahlarını takip ederek, Migros Jet önünden sağa dönerek girilecek bulvarın bitiminde köprüyü geçtikten sonra tekrar sağa yönelerek Karadayı Köyü istikametinden tekrar Serik yönüne devam edecektir. Tuzla Burun Caddesi üzerinden sırasıyla 1096. Sk, 1091. Sk, 1301. Sk, 1180. Sk, 1221. Sk, 1231. Sk, 1251. Sk, 1258. Sk. ve 1248. Sk. geçilerek Serik Otogarı yanından Belek Caddesi’ne ve Belek istikametine yönelecektir. Daha sonra Turizm Caddesi üzerinden Alan Caddesi, Deniz Caddesi ve Adnan Menderes Caddesi’nden Atatürk Caddesi’ne çıkılacak ve Kadiriye geçildikten sonra D400 yoluna bağlanarak tekrar Antalya istikametine yönelecektir. Expo kavşağı ile birlikte Expo girişinden U dönüşü yaparak Aksu Çayı kenarından geçen turizm yolu kullanılacak olup yol bitiminde sağa dönerek önce Özlü istikametine dönülecek, Özlü mezarlığı önünden Sahil Caddesi, Karaçalı Köyü, Menderes Türel Caddesi, Altınoluk Caddesi’nden İncikpınar Caddesi’ne takip edilerek caddenin bitiminden Kardeş Kentler Caddesi’ne çıkılacaktır. Buradan havalimanı istikametine dönecek yarış havalimanı içindeki Dış Hatlar Terminali önünden U dönüşü yaptıktan sonra tekrar Kardeş Kentler Caddesi’ne girilecektir. Cadde sonunda 2272. Sk, takip edilerek Barınaklar Bulvarı’na çıkılacak daha sonra 2070. Sk. ve Eski Lara Caddesi üzerinden Erdal İnönü Parkı önünde sona erecektir.

10.30 – 17.30 saatleri arasında parkurun geçtiği yollar kademeli olarak trafiğe kapatılacaktır.


AKRA Gran Fondo Antalya Amatör Bisiklet Yarışı, 23.02.2020

Uzun Parkur Başlangıç Saati: 08.00 (başlangıç ve bitiş noktası: Erdal İnönü Parkı)

AKRA Hotel önünden (Erdal İnönü Parkı) başlayacak olup, sırasıyla Eski Lara Caddesi, Barınaklar Bulvarı, Lara Caddesi, Tesisler Caddesi, Lara Turizm Yolu’nu takip ederek Expo yoluna dönülecek sırasıyla Solak, Yenidumanlar, Gökdere, Alaylı ve Güloluk köyleri takip edilerek Kurşunlu yoluna çıkılacak, Büyükşehir Kent Mezarlığı önünden sola dönülerek Yurtpınar ve Perge Antik Kenti Yolu üzerinden Aksu’ya ulaşılacaktır. İsmail Ogan Caddesi takip edilerek Viyadük altındaki ışıklı kavşaktan geçilerek 101. Sk, Mevlana Caddesi, Karaçalı ve Kemerağzı Köyü geçildikten sonra 2272. Sk. takip edilerek Barınaklar Bulvarı’na çıkılacak, daha sonra 2070. Sk. ve Eski Lara Caddesi üzerinden Erdal İnönü Parkı önünde sona erecektir.


Kısa Parkur Başlangıç Saati: 08.30 (başlangıç ve bitiş noktası: Erdal İnönü Parkı)

Yarış, Expo girişine kadar uzun parkur ile aynı rotayı kullanacak olup, uzun parkur yarışından farklı olarak Expo önünden U dönüşü yapılarak geri dönülecek, Mardan Stadı istikametine dönüldükten sonra Karaçalı Köyü istikametine yönelecek ve Karaçalı Köyü çıkışında uzun parkur rotası ile birleşerek finiş alanına kadar aynı rota üzerinde devam edecektir.

06.00 – 19.00 saatleri arasında parkurların geçtiği yollar kademeli olarak trafiğe kapatılacaktır.



20.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!