Antalya'nın Önemli Caddeleri Bu Hafta Sonu Trafiğe Kapatılıyor!

Haberler01 Mart 2019
6.7B OKUNMA
Paylaş

Antalya'da 2-3 Mart tarihlerinde yapılacak olan 13. Uluslararası Runatolia Halk Maratonu kapsamında bazı yollar trafiğe kapalı olacak. 

Antalya Emniyet Genel Mürdürlüğü'nde yapılan açıklama şu şekilde: 
'' İlimizde 02-03 Mart 2019 tarihlerinde yapılacak olan Runotalia Halk Koşusu ile ilgili olarak;
02 Mart 2019 Cumatesi günü Muratpaşa Kent Meydanında yapılacak olan yarışmalar ve Terra City AVM yanından başlayıp, Tekelioğlu Caddesini takiben Bozkan Petrol Kavşağından sola Eski Lara Caddesine katılım, Eski Lara Caddesini takiben Fener Caddesi-Eski Lara Caddesi Kavşağından tekrar sola, Vatan Bilgisayar önünden tekrar Terra City AVM önünde son bulucak yarış ile ilgili olarak, yarış güzergahında trafik kontrollü olarak verilecek, yarışlar sırasında yarış güzergahı trafiğe kapatılacaktır.
Vatandaşlarımızın 02 Mart 2019 Cumartesi günü Bülent Ecevit Bulvarını kullanmaları uygun olacaktır.
 
03 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yarışlar ile ilgili olarak, Antalya Spor Kavşağı alt geçit girişi (5M Migros önü) alt geçit girişinden Sakıp Sabancı Bulvarına, 100 Yıl İstikametine, Falez Otel Kavşağından, Konyaaltı Caddesini takiben Cumuhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi, Işıklar Caddesi, Eski Lara Caddesi, Havaalanı Caddesi ve Güzeloba Mahallesi Uçyol Kavşağı (OFO OTEL KAVŞAĞI), Örnek Köy Kavşağı, Sera Otel Kavşağı'ndan, sahil istikamatine Trafik 06.00-14.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacaktır.
 
Konyaaltı İlçesi Atatürk Caddesini takiben 100. Yıl, Havalimanı İstikametine gidecek vatandaşlarımızın, Uncalı Mahallesi, Hürriyet Caddesi, Gazi Bulvarını kullanmaları uygun olacak, Güzeloba, Örnek Köy Mahalleleri ve çevresinde ikamet eden vatandaşlarımızın, Tekelioğlu Caddesi, Rauf Denktaş Caddesi, Bülent Ecevit Bulvarını kullanmaları uygun olacaktır.
 
Ayrıca 03 Mart 2019 günü saat 14:00' da Sealife Otel Kavşağından (Konyaaltı Kent Meydanı) başlayacak ve Olbia Meydanında bitecek olan Fetih Yürüyüşü ve devamında yapılacak olan etkinlik ve konserler ile ilgili olarak, Akdeniz Bulvarının Sealife Otel Kavşağı ile Su Otel Kavşağı (Akvaryum önü) arası 09.00'dan itibaren trafiğe kapatılacağından, vatandaşlarımızın Akdeniz Bulvarı üzerine araç park etmemesi, etkinliğe katılmak üzere gelen vatandaşlarımızın araçlarını, uygun park alanlarına park etmelerinin veya etkinliğe gelmek için toplu taşıma araçlarını kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.''

Kaynak: Antalya Emniyet Genel Müdürlüğü



6.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!