Antalyaspor Başkanı Bulut'tan Taraftara Çağrı

Haberler15 Ağustos 2018
1.7B OKUNMA
Paylaş

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, 18 Ağustos cumartesi günü, saat 21.45’te futbol takımlarının Atiker Konyaspor ile karşılaşacağı maça, tüm taraftarlarını beklediklerini söyledi. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 2. Hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor’u evlerinde ağırlayacaklarını ve taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başkan Cihan Bulut, “Haydi, kırmızı-beyaz renklerin altında tek yürek olmaya” dedi. 
 

Antalyaspor’un Antalya Stadyumu’nda oynayacağı maçta kırmızı-beyazlı taraftarların stadyumu doldurmasını temenni ettiklerini belirten Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, “Atiker Konyaspor maçında taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve desteğine çok ihtiyacımız var. Mücadeleden asla vazgeçmeyen takımımızın yanında olmanız ve onları desteklemeniz, tüm camiamıza güç katacaktır. Haydi Antalya. Cumartesi günü 21.45’te omuz omuza Antalya Stadyumu’na” diyerek kırmızı-beyazlı camiayı Antalya Stadyumu’na davet etti.
“Hem Maddi Hem De Manevi Destek Bekliyoruz”
Maddi koşullar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini söyleyen Başkan Cihan Bulut, “Bu sezonu taraftarlarımızın ve şehrimizin desteğiyle tamamlayacağız. Hedefimiz; ligi en iyi yerde tamamlamak. Bunun için hem taraftarımıza hem de kulübümüzü maddi anlamda destekleyecek sponsorlara ihtiyacımız var. Zaman, kentin desteğini alma zamanıdır. 52 yıllık maziye sahip olan bu kulübü yaşatmak için tüm şehrin desteğini almalıyız. Bu marka, bu değer Antalya’nındır. Antalya da bu değere sahip çıkmalıdır” diyerek destek talebinde bulundu.


“Kentlenme Duygusu, Yanında Başarıda Da Getirecektir”
Başarı için kenetlenmenin önemli bir faktör olduğunun altını çizen Başkan Cihan Bulut sözlerine şöyle devam etti: “Geçtiğimiz sezon takımımız, yüzümüzü kara çıkarmadı ve ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldı. Ligde kalma başarısını gösterdi. Gerçekten sancılı bir süreçti. Futbolcularımız kenetlendi, teknik heyetimiz kenetlendi, taraftarımız kenetlendi, Antalyamız kenetlendi ve takımımız Süper Lig’de kaldı. Bu enerjiyi yeni sezonda da devam ettirmek en büyük temennimiz. Futbolcularımız arasındaki birlik ve kenetlenme duygusu eminim yanında başarıyı da getirecektir.”
 



1.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!