Antalyaspor Hentbol Takımı, Ankara Yolcusu

Haberler02 Şubat 2018
1.2B OKUNMA
Paylaş

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı, bu hafta deplasmanda Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile karşılaşacak.

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin ilk yarısını 6. sırada tamamlayan Antalyaspor, ligin 16. Haftasında Ankara ekibiyle karşılaşacak. Avrupa Kupası’nda oynama hedefiyle çalışmalarına yoğun antrenman programıyla devam ettiklerini belirten Başantrenör Stevo Nikocevic, “Takımımız, haftayı yoğun bir tempoyla tamamladı. Geçtiğimiz hafta, evimizde ağırladığımız Maliye Milli Piyango maçında yaşanan olaylar bizleri çok üzdü. Ama lig devam ediyor. Önümüzdeki maçlara konsantre olacağız” dedi.

“Avrupa Kupası Yolunda Emin Adımlar Atmak İstiyoruz”


Lig maçlarının yanı sıra Türkiye Kupası’nda da iddialarını sürdürdüklerini belirten Stevo Nikocevic sözlerine şöyle devam etti: “Ligin ilk yarısında ortaya koyduğumuz oyunu daha üst seviyelere çıkartarak, Avrupa Kupası yolunda emin adımlar atmak istiyoruz. Bu maçı kazanmalıyız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ayrıca 13-15 Şubat günleri arasında Batman’da oynanacak Türkiye Kupası maçlarında da hedeflerimiz yolunda ilerleyeceğiz” dedi.


1.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!