Antalyaspor’dan İşyeri Sahiplerine “Maç İzni” Çağrısı

Haberler15 Şubat 2018
2.4B OKUNMA
Paylaş

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Bulut, Cumartesi günü saat 13.30’da Kayserispor ile Antalya’da gerçekleştirilecek maçı işaret ederek, “Şirket sahiplerinden rica ediyorum, maça gitmek isteyen çalışanlarına izin versinler. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Bu kritik maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Cihan Bulut, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, zor bir dönemde göreve talip olduklarını söyledi. Çevresindekilerin kendilerine "Ateşten bir gömlek giydiniz." gibi söylemlerde bulunduğunu belirten Bulut, bugün genel kurul olması halinde yine seve seve göreve talip olacağını, mevcut durumdaki sıkıntıları iyi niyetli, şeffaf bir yönetim sergileyerek aşabileceklerini düşündüğünü ifade etti.


Şafak Başkan Döneminde Ödenmemiş Borç Yok

Transfer döneminde bazı sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Cihan Bulut, şunları kaydetti: "Belki çok istediğimiz transferleri, transfer engelinden dolayı son günlere bırakmak zorunda kaldık. Hukuk müşavirliğinde 71 dosyamız vardı. Biri Giray Kaçar. Son dakika bu parayı vererek transferimizi yaptık. Kendimize güveniyoruz. Yönetim becerisine sahibiz. Yarınlar Antalyaspor için güzel olacak. Biz iyi niyetli, samimi çalışıyoruz. Şahsi reklamlarımız olsun gibi asla bir yönetim anlayışı içerisinde değiliz. Yönetim kurulu olarak 25 milyon liranın üzerinde para konuldu. Borç ve finans yapısını ayarlıyoruz. Ekonomik durumumuz iyi. Ödemelerimizi yapıyoruz. Gecikmiş borcumuz var ama imkanlarımız da bu. Futbolcularımız anlayışla karşılıyor. Yakın sürede geçmişe dönük bütün borçlarımızı kapatacağız. Şafak başkan döneminde ödenmemiş borç yok. Kendisine teşekkür ediyorum. 71 dosya önceden gelen dosyalarımız."

Antalyaspor’un Mevcut Borcu 205 Milyon Lira


Antalyaspor, borç durumu hakkında bilgi veren Başkan Bulut, şöyle devam etti: “Bankalara borcumuz 205 milyon liradır. Başka dosyalardan gelen borçlarımız var. Eto'o, Nasri ve Menez'in gitmesiyle her ay 1 milyon avro civarında borç yükümüz azaldı. Kulübümüze ciddi kaynaklar sağlayacak projelerimiz var. Benzin istasyonu ve sağlık alanları projemiz var. Borcun çokluğu önemli ama mühim olan sistem ve finansman yöntemiyle bu borcun döndürülmesi. Kendi şirketimi nasıl yönetirsem bir fazla dikkatle, zaman ayırarak yönetmek istiyorum.”

Sözleşmesi biten 9 futbolcuyla ilk ve ikinci tur görüşmeleri yaptıklarını aktaran Bulut, bir sıkıntı yaşanmayan bu görüşmelerle oyuncuların morallerinin yükseldiğini dile getirdi.


Şirket Sahiplerine Çağrı: “Çalışanlarınıza İzin Verin”

Takımın ligden düşeceğini hiçbir zaman düşünmediklerini anlatan Cihan Bulut, "Düşmeyeceğiz. Planlarımızı da ona göre yapıyoruz." ifadelerini kullandı. Antalyaspor taraftarını Kayserispor ile yapacakları maça beklediklerini aktaran kulüp başkanı Cihan Bulut, "Cumartesi olmasına rağmen stadın tam olarak dolmasını istiyorum. Şirket sahiplerinden rica ediyorum, maça gitmek isteyen çalışanlarına izin versinler. İş yeri sahipleri elemanlarına maç izni versin. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Bu kritik maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.


2.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!