Antalya’ya Uyarı

Haberler24 Temmuz 2018
12.7B OKUNMA
Paylaş

Uzun süredir kavurucu sıcaklıkların etkisi altında bulunan Antalya’da salı ve çarşamaba günü gök gürültülü yağmur bekleniyor. Antalya Meteoroloji Bölge Müdürü Davut Öztürk yağmurla birlikte etkili olacak doluya karşı vatandaşları uyardı.

Antalya’da iki haftadır devam eden kuru sıcak hava, yerini gök gürültülü yağmura bırakacak. 2 gün etkili olması beklenen yaz yağmuru ile birlikte 42-43 derecelerde seyreden hava sıcaklıkları da mevsim normallerinin altına düşecek. Yarın akşam etkili olacak yağmurlu havanın çarşamba akşamına kadar devam etmesi bekleniyor. 

Antalya’nın etkili olması beklenen yağmur ile birlikte bir hafta boyunca serinleyeceğini kaydeden Antalya Meteoroloji Bölge Müdürü Davut Öztürk, “Yağmurlu hava akşam saatlerinden itibaren etkili olacak. Antalya’da pazartesi günü hava sıcaklığı 40 derece ölçüldü. Yağmurla birlikte bir hafta sürecek bir serinleme bekliyoruz. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına inecek. Dolu yağışının da etkili olmasını bekliyoruz. Tedbirli olmakta fayda var. Yağmurlar kıyı kesimlerde kısa süreli iç kesimlerde lokal olacak” dedi.

 


 



12.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!