Atatürk Çocuk Kültür Merkezlerine Yoğun İlgi

Haberler04 Ekim 2013
1.6B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Çocuk Kültür Merkezleri, verdiği çağdaş eğitimle ailelerin gözdesi oldu. 2013-2014 eğitim yılı için Çocuk Kültür Merkezlerine 2 bin 700 çocuk kayıt yaptırdı.

Büyükşehir Belediyesi’nin 7-15 yaş arası çocuklara yönelik Altındağ, Aksu, Varsak, Döşemealtı ve Altınova’da açtığı Atatürk Çocuk Kültür Merkezleri kaliteli eğitimiyle göz dolduruyor. Ücretsiz hizmet veren merkezlerde, çocukların okulda aldıkları eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla konularında uzman öğretmenler tarafından etütler düzenleniyor. Ayrıca kültürel ve sanatsal kurslarla çocukların yetenekleri ve eğilimleri ortaya çıkarılıyor. Sosyal etkinliklerle çocukların ekip çalışmasının ve iletişim becerilerinin gelişmesine yardımcı olunuyor. Verilen kaliteli ve çağdaş eğitim ailelerin takdirini topluyor.

Kayıtlara Yoğun İlgi

Atatürk Çocuk Kültür Merkezleri 2013-2014 eğitim dönemi kayıtları büyük ilgi gördü. Aileler, çocuk kültür merkezlerine çocuklarını kaydettirebilmek için birbiriyle yarışırken, kuyruklar oluşturdu. Özellikle okul destek kursları kısa zamanda doldu.  İngilizce, Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, keman, gitar, bağlama, yaratıcı drama, tiyatro, bale, modern dans, halk oyunları, satranç, resim ve bilgisayar olmak üzere 15 branşta açılan kurslara 2 bin 700 öğrenci kayıt yaptırdı. Boş kontenjanların bulunduğu sanat ve kültür kurslarında kayıtların devam ettiği açıkladı. 30 Eylül’de başlayan kursların, Haziran’da sona ereceği belirtildi.



1.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!