AÜ Cibuti'de Türkiye Kültür ve Sanat Haftası'na Katıldı

Haberler10 Kasım 2014
1.4B OKUNMA
Paylaş

Cibuti'de 25-31 Ekim tarihlerinde düzenlenen 'Türkiye Kültür ve Sanat Haftası'na Antalya'dan AÜ öğrencileri katıldı. Türkiye Cibuti Büyükelçiliği'nin ev sahipliği yaptığı etkinliğe Türkiye'den çeşitli Üniversiteler, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Havayolları ve TİKA katıldı.

Tanıtım stantları açan üniversiteler arasında yer alan AÜ'yü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Aydın Özdemir ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Koordinatörü tanıttı. Etkinlik hakkında bilgi veren Aydın Özdemir, "Cibuti Üniversitesi ziyaret edildi, çok sayıda Afrikalı öğrenciye, Türkiye'deki yüksek öğretim sistemi ve Mevlana Değişim Programı hakkında bilgi verildi" dedi.

Aydın Özdemir, "Hafta süresince Afrikalı gençlerin AÜ'ye ilgisi her açıdan çok güzel oldu. Bu tanıtım faaliyetleri sonucunda AÜ'ye gelecekte çok fazla talep olacağını umut ediyoruz. Afrika'dan öğrenim için ülkemize gelecek her öğrenci, mezuniyetleri sonrasında ülkelerinde, Türkiye sevdalısı olarak gönüllü elçilerimiz olacaklardır" diye konuştu.



1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!