Başkan Böcek DÖSİAD Üyeleri ile Buluştu

Haberler03 Mayıs 2023
504 OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Yatırım ve projeleri hakkında DÖSİAD üyelerine bilgi veren Başkan Böcek, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 4 yıldır tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyarak çalışıyoruz. Ayni azim ve kararlılıkla çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Gültekin Gencer ve yönetimi ev sahipliğinde düzenlenen toplantının konuğu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu. Toplantıya CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekili Adayları Cavit Arı ve Mehmet Gök de katıldı. 

Antalya İçin Çalışıyoruz

Dört yıllık görev süresinde söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalıştığını söyleyen Başkan Böcek, bu süreçte geçmiş dönemden kalan ancak kamu yararı taşıyan projelere de devam ettiğini söyledi. “4 yıldır kimseyi ötekileştirmeden, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyarak, Antalya’mız için çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok projemizi tamamladık. Görev süremiz bitene kadar da azim ve kararlılıkla çalışacağız” dedi. 



504 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!