Başkan Böcek Konyaaltı Spor Kompleksi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Haberler05 Şubat 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi Boğaçayı kenarında yapımına devam edilen Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi Boğaçayı kenarında yapımına devam edilen Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık üç ay önce inşaat çalışmalarına başlanan Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi'nin, 4 adet spor salonu, misafir takım odaları, doping kontrol ve hakem odası ile Antalya'da alternatif spor tesisi olma özelliği taşıdığı belirtildi.


Spor Kompleksi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Konyaaltı Belediye BaşkanıMuhittin Böcek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Böcek, yaklaşık 15 bin metrekare alana inşa edilen spor kompleksi, 3 bin kişi kapasiteli tribünü ve çok amaçlı spor salonlarıyla Antalya'da spor tesislerine de alternatif oluşturduğunu söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, Antalya'ya kampa gelen spor kulüplerinin bu tesiste kamp çalışmalarını sürdürebileceklerini, yaklaşık 3 milyon liraya mal olacak olan spor kompleksini bir ay içersinde hizmete açacaklarını bildirdi.


1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!