Başkan Uysal; Turunç Masa Bir Medeniyet Projesidir

Haberler07 Haziran 2018
1.1B OKUNMA
Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hizmette 3 yılı arkasında bırakan Turunç Masa’nın bir medeniyet projesi olduğunu belirterek, “Dünya’ya örnek olabileceğimiz insan sevgisi, insanların hak eşitliği, etle tırnak gibi biraraya gelmesi ve kendi vergilerin karşılığını alması budur” dedi. Muratpaşa Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan boyunca ilçenin farklı bir noktasında insanları buluşturduğu iftar sofrası bu kez kentin kalbi Aydın Kanza Parkı’nda kuruldu. Altındağ, Deniz, Bahçelievler, Üçgen, Kızılsasaray, Elmalı ve Kışla Mahallelerinden çok sayıda mahalle sakini iftarda biraraya geldi.

Başkan Uysal’la birlikte Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci’nin de katıldığı iftar, Teneffüs Park’ın çocuklar için hazırladığı programla başladı. Ebeveynleri iftar yemeklerini almak için sırada beklerken çocuklar da Teneffüs Park’la doyasıya eğlendi. Başkan Uysal, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Muratpaşa’da hayata geçirilen çalışmaları, devam eden projeleri anlattı. “Bizim gibi sizlerin teveccühüyle görev yapan insanların görevidir hesap vermek” diyen Başkan Uysal, yapılan her işin kaynağının ilçe sakinleri olduğunun altını çizdi.


Başkan Uysal, şunları söyledi: “Ne yaptıysak, ne ettiysek sizlere hesap vermek boynumuzun borcudur. Muratpaşa’da torpilli olmak için, Allah’ın kulu olmak, insan olmak yetiyor. Bütün komşularımız torpilli. Turunç Masa’yla ‘Alo’ diyen herkesin emrine belediye hizmeti 48 saat içinde gidiyor. İşte medeniyet projesi bu. Dünyaya örnek olabileceğimiz insan sevgisi, insanların hak eşitliği, insanların etle tırnak gibi biraraya gelmesi ve kendi vergilerin karşılığını alması budur. Biz istiyoruz ki, bütün dünya, Muratpaşa’mız gibi olsun.”

Konuşmanın ardından mahalle muhtarları Başkan Uysal’a hizmetleri dolayısıyla teşekkür çiçeği takdim etti.


1.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!