Bayramda Antalya'da Hangi Ünlüler Sahne Alacak ?

Haberler26 Eylül 2013
3.6B OKUNMA
Paylaş

Ünlüler, Kurban Bayramı'nda Antalya ve KKTC olmak üzere otellerde sahne alacaklar. Kurban Bayramı'nda başta Antalya ve KKTC'deki otellerde olmak üzere ünlü sanatçılar 'yoğun mesai' yapacak. Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Ebru Gündeş, Volkan Konak gibi birçok sanatçı otellerde sahneye çıkacak. Tatil süresinin 9 gün olduğunun açıklanmasından sonra Kurban Bayramı için Antalya ve Kıbrıs'taki oteller, birbirinden ünlü sanatçıların yer alacağı programlar nedeniyle şimdiden doldu. Ünlü sanatçıların çalışarak geçireceği Kurban Bayramı'nda Sibel Can, Ajda Pekkan, Volkan Konak, Candan Erçetin, Ebru Gündeş ve Ferhat Göçer gibi sanatçılar yer alacak. 

ÜNLÜLER HANGİ OTELLERDE 

*Sezen Aksu ve Mustafa Ceceli: Mardan Palace Hotel'de (Kundu/Antalya) *Sibel Can, Candan Erçetini, Volkan Konak, Gökhan Tepe: Titanic De Luxe'de (Belek/Antalya) *Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Erol Evgin, Ferhat Göçer: Rixos Sungate Hotel'de (Beldibi/Antalya) *Altay: Side Sueno Hotels Beach'de (Antalya) *Bengü: Lara Kervansaray Hotel'de (Antalya)
*Coşkun Sabah, Soner Olgun, Candan Erçetin: Cratos Premium Otel'de (KKTC), * Ferhat Göçer Kaya: Artemis Hotel'de (KKTC), * Muazzez Ersoy: Merit Crystal Cove'da (KKTC), *Gülben Ergen ve Selami Şahin: & Line Merit Park Hotel'de (KKTC), * Sibel Can ve Volkan Konak: Noah's Ark'da (KKTC)


3.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!