Blackk El Değiştirdi!

Haberler02 Ağustos 2013
5.2B OKUNMA
Paylaş

Antalyalı işletmeci Yüksel Çakıroğlu, 'Blackk' markasını, sanatçısı Erkan Güleryüz, işletme müdürü Ahmet Oral ve 30 kişilik ekibi ile transfer etti.İstanbullu ünlü işletmeci Emre Ergani'nin yarattığı bir marka olan Blackk, siyah dekoruyla adı bütünleşmiş, DJ ya da canlı müzik konseptiyle ve franchising sistemiyle dışa açılmıştı. Antalya'ya 8 yıl önce Hasan Yılmaz ve Cemal Ayvaz tarafından getirilen gece yaşamının bu ünlü markası, sanatçısıyla birlikte el değiştirdi.

 
Antalya'ya birçok ünlü eğlence mekanını kazandıran Yüksel Çakıroğlu, "Uzun zamandır şarkıcı Erkan Güleryüz'e teklifte bulunuyordum. Çakra ve Soho markası yerine Blackk'i istedik ve anlaştık. Ödediğimiz paralar var ama büyük para değil" dedi. Çakıroğlu transfer bedelini söylemedi, ancak Ramazan bayramında Blackk'in Dedeman Oteli karşısındaki Soho'nun yerinde sahne açacağını belirtti.
 
Blackk'in patronu Hasan Yılmaz da yine Emre Ergani markası olan, Biber ve Ses Bar konseptiyle yola devam edeceklerini açıklayarak, şunları kaydetti: "Bizimki bir konsept değişikliği oldu. Blackk'te haftanın 2 günü açıyorduk, Biber ve Ses olarak her gün hizmet vereceğiz." Yılmaz, "Blackk markasını, eski Biber'in zararını kapattılar" iddiasını ise yalanladı.
 
Blackk markasıyla birlikte transfer olan şarkıcı Erkan Güleryüz ise kırgınlık, küskünlüğün söz konusu olmadığını söyledi. Şarkıcı Güleryüz, "Zaten Biber'de Hasan Yılmaz ile ortaklığımız sürüyor. Kan değişimi oldu diyelim" şeklinde transferini yorumladı. Ekibiyle transfer olan işletme müdürü Ahmet Oral da "Yeni bir oluşum bizleri mutlu etti, ancak bir transfer parası yok" diye konuştu.

 



5.2B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!