Burhanettin Onat ve Narenciye Caddeleri Trafiğe Kapatılacak

Haberler01 Kasım 2013
2.6B OKUNMA
Paylaş

Yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları nedeniyle Burhanettin Onat Caddesi’nin Sampi Kavşağı ile Narenciye Caddesi arasındaki doğu şeridi 3 Kasım Pazar gününden itibaren 2 gün süreyle trafiğe kapalı olacak. Narenciye Caddesi’nin güney şeridi de aynı gün yağmur suyu drenaj çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ihaleli iş kapsamında yapılacak yağmur suyu drenaj hattı bağlantı çalışmaları nedeniyle Burhanettin Onat Caddesi’nin Sampi Kavşağı ile Narenciye Caddesi kesişimi arasındaki doğu şeridi 3 Kasım Pazar ve 4 Kasım Pazartesi günü trafiğe kapatılacak. Trafik bu süreçte Cebesoy Caddesi üzerinden verilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Burhanettin Onat Caddesi, 5 Kasım Salı günü trafiğe açılacak. 

Narenciye Caddesi de Kapatılıyor


Narenciye Caddesi’nin güney şeridi de 3 Kasım Pazar gününden itibaren yağmur suyu drenaj çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak. Çalışma yaklaşık 1 ay sürecek.  Bu süreçte Burhanettin Onat Caddesi’nden gelip Kırcami yönüne giden araçlar, Narenciye Caddesi tarafına dönemeyecek, Sampi Kavşağı istikametine doğru devam edecek. Sürücüler, trafik işaret ve levhaları ile uyarılacak ve alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

Alternatif Güzergah

Çalışmalar boyunca Konyaaltı istikametinden gelip Narenciye yönüne gitmek isteyen sürücülerin, 100. Yıl- Mevlana Caddesi- Meydan Kavşağı’ndan Aspendos Bulvarı yönüne dönmeleri önerildi. 



2.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!