Büyükşehir'den Uluslararası Çocuk Tiyatroları Şenliği

Haberler01 Şubat 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi bu yıl Uluslararası Antalya Çocuk Tiyatroları Şenliği’nin 3’üncüsünü düzenleyecek. 3-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenlikte çocuklar tiyatroya doyacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Avrupa Çocuk Filmleri Festivali’nin ardından çocuklara ikinci karne hediyesi olarak 3’üncü Uluslararası Antalya Çocuk Tiyatroları Şenliği düzenliyor. Çocuklar ücretsiz gerçekleştirilecek gösterimlerde tiyatroya doyacak. Uluslararası Çocuk Tiyatroları Şenliği, 3-8 Şubat tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Kırmızı Kalem Tiyatro işbirliği ile gerçekleştirilecek.

ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ


Şenlik kapsamında Yenimahalle Kültür Merkezi, Oyuncak Müzesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Hüsnü Karakaş Tiyatrosu’nda tiyatro gösterileri sunulacak. 3’üncü Uluslararası Çocuk Tiyatroları Şenliği’ne Antalya’nın yanı sıra Menemen, Mersin ve Eskişehir’den tiyatro grupları katılacak. Şenlik boyunca her gün çocuklar için Yenimahalle Kültür Merkezi’nde eğitici etkinliklerin yanı sıra seminerlerde düzenlenecek. Tüm etkinlikler ücretsiz izlenebilecek. 


1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!