Büyükşehir'in Mehter Takımı'ndan Ücretsiz Konser

Haberler15 Aralık 2017
1.1B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ‘Mehter Takımı’ verdiği konserlerle gönülleri fethediyor. 2016 yılında kurulan Mehter Takımı bayramlar, açılışlar, festivaller ve belirli programlar dahilinde verdiği konserlerle Antalyalılara duygulu ve coşkulu saatler yaşatıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı 2016 yılında kurulan Mehter Takımı, konserden konsere koşuyor. İlk konserini EXPO 2016 organizasyonunun açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Osmanlı Bahçesi’nde muhteşem bir performansla gerçekleştiren Mehter Takımı, Türkiye’nin en başarılı Mehter Takımları arasında gösteriliyor. Ulusal ve uluslararası pek çok etkinlikte görev alan Mehter takımı, milli bayramlar, festivaller, açılışlar ve belirli kültür etkinliklerinde sahne alarak izleyenlerin gönüllerini fethediyor. 

KALEİÇİ AMFİ TİYATRO’DA ÜCRETSİZ KONSER 
Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, özel günlerde gerçekleştirdiği konserlerin yanı sıra geçtiğimiz Ağustos ayında Kaleiçi Yat Limanı Amfi Tiyatro’da başladığı mehter konserlerine de devam ediyor. Mehter Takımı, 15-22 ve 29 Aralık tarihlerinde saat 16:30'da ücretsiz vereceği konserlere tüm Antalyalıları davet ediyor. Ayrıca Mehter Takımı bilinen Mehter Marşları dışında Rumeli Türküleri de icrâ ediyor. 



1.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!