Büyükşehir'in Melekleri Tarih Yazıyor

Haberler28 Şubat 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

18 maçlık yenilmezlik serisi ile Antalya’da tarih yazan Antalya Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımı, 19’ncu galibiyetine koşuyor. Bu hafta evinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak olan takım Antalyalılardan taraftar desteği bekliyor. 

Voleybol 3’ncü Ligi Bayanlar A grubunda mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, gösterdiği performansla Antalya’da rekora koşuyor. 

18 maçlık yenilmezlik serisi ile spor kamuoyunun dikkatini çeken takım 51 puanla liderliğini sürdürüyor. Play Off’lara kalmayı garantileyen Büyükşehir’in Melekleri bu hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımını konuk edecek. 


DESTEK BEKLİYORLAR

19’ncu galibiyetini almak için sahaya çıkacaklarını belirten takım kaptanı Canan Aydın Antalyalı sporseverleri takıma destek olmaya davet etti.  Play Off’ ları garantilemelerinin takım motivasyonunu daha da güçlendirdiğini belirten Aydın, “Yakaladığımız bu başarı serisini bozmak istemiyoruz” dedi.  Antalya Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasındaki karşılaşma 2 Mart Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.


1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!