Büyükşehir Belediyesi'nden Döşemealtı'na İki Çağdaş Yatırım

Haberler27 Eylül 2013
1.7B OKUNMA
Paylaş
11’İNCİ ASMEK DÖŞEMEALTI’NA
 
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 11’inci ASMEK’i açtıklarını ifade eden Akaydın, merkezin Döşemealtılılara hayırlı olması dileğinde bulundu. Akaydın, “4,5 yılın sonuna yaklaşıyoruz. Bu süreçte eğitim ve kültür yatırımlarına çok önem verdik. Burası yaşam boyu eğitim müessesidir. Merkezin 720 kursiyeri var. Burası önder bir kurum olacak” diye konuştu. 
 
DÖŞEMEALTI’NIN DEĞERİ YÜKSELECEK
 
ASAT olarak ilçeye çok ciddi içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yaptıklarını ifade eden Akaydın, “Çıplaklı’daki engelli rehabilitasyon merkezini faaliyete geçirdik. İlçede bir koordinasyon merkezi kurduk. Kalitesi yükselen bir toplu ulaşım sistemini buraya kazandırdık. Amacımız Antalya’nın arazi emlak değeri en yüksek ilçelerden birini burada yaratmak. Bu yolda ilerliyoruz” dedi.
 
DÖŞEMEALTILI ÇOCUKLARA ARMAĞAN
 
Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’ndaki ikinci açılışı ise Atatürk Çocuk Kültür Merkezi oldu. 6-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik ücretsiz eğitim veren Atatürk Çocuk Kültür Merkezi’nin 5’incisi  Döşemealtı’nda hizmete girdi. Döşemealtı Atatürk Çocuk Kültür Merkezi’nde de vatandaşlara seslenen Akaydın, kültür merkezlerinde çocuklara ücretsiz olarak İngilizce, Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe derslerinin yanı sıra kültür ve sanat dallarında eğitim verildiğini söyledi. 
 
ÇAĞDAŞ EĞİTİM VERİLİYOR
 
Bu merkezlerle çocukların okul başarısını ve sosyal yönden geliştirilmesini hedeflediklerini belirten Akaydın, “Bugün ikinci mutluluğu yaşıyorum. Atatürk Çocuk Kültür merkezleriyle çocuklarımıza Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş eğitimi veriyoruz. Çocuklar bu kurslarda özgüven kazanıyorlar. Eğitimci olarak çok gurur duyuyorum” dedi. Başkan Akaydın ve beraberindekiler, Çocuk Kültür Merkezlerinde eğitim alan çocukların gösterini izledi. Akaydın merkezin açılış kurdelesini de çocuklarla birlikte kesti.


1.7B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!