Büyükşehir Belediyesi Önünde Aşure İkramı

Haberler25 Temmuz 2024
458 OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla merkez ve ilçelerde vatandaşlara aşure ikramını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi önünde vatandaşlara ve personele 2 bin kişilik aşure ikram edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın en çok arttığı Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı merkez ve Alanya aşevlerinde hazırlanan aşureler 19 ilçede vatandaşlara dağıtılıyor.

İLÇELERDE DAĞITIM SÜRÜYOR

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Aşevi tırı, son olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde aşure dağıttı. Belediye önünde ikram edilen iki bin kişilik aşure kısa zamanda tükendi. İlçelerde de aşure etkinliğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kemer  ve Korkuteli ilçelerinde de vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran kazanın başına geçerek, vatandaşlara aşure dağıttı. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne aşure ikramlarından dolayı teşekkür etti. 


40 BİN KİŞİYE AŞURE 

Aşure ikramları, 26 Temmuz Cuma günü Döşemealtı Kapalı Pazar yeri, Gündoğmuş Meydanı’nda devam edecek. Büyükşehir ekipleri, 29 Temmuz Pazartesi günü Elmalı Pazar yerinde, 31 Temmuz Çarşamba günü Kepez Özdilek AVM önünde ve 1 Ağustos Perşembe günü de Manavgat Meydanı’nda aşure dağıtacak. Aşure ikramları 2 Ağustos’ta İbradı Pazar yeri, Demre Pazar yeri, 5 Ağustos’ta Konyaaltı Siteler Mahallesi Pazar yerinde yapılacak dağıtımın ardından 9 Ağustos Cuma günü Kumluca Meydanı’nda son bulacak. Büyükşehir Belediyesi, Antalya ve ilçelerinde Muharrem ayı süresinde 40 bin kişilik aşure ikramında bulunmuş olacak.


 


458 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!