Büyükşehir Çalışanlarına İletişim Semineri

Haberler20 Aralık 2013
2.1B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve bürokratları iletişim semineriyle bilgilendirildiler. Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı personel ve bürokratlara yönelik kişisel gelişim eğitimleri düzenledi.  ASAT Genel Müdürlüğü’nde devam eden eğitim programı kapsamında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan daire başkanları ve müdürlere ‘Hizmet Kalitesi’ adlı eğitimi verildi. Kişisel gelişim uzmanı Arzu Akalın, katılımcılara tarihte önemli başarılara imza atmış isimlerin bazı özelliklerinin yanı sıra zaman yönetimi ve sunum teknikleri konusunda bilgi verdi. İnteraktif gerçekleştirilen eğitimde katılımcılar, sunumu gerçekleştiren Arzu Akalın’a merak ettikleri soruları yöneltti.

Doğru Nefes Alma

Eğitimler kapsamında Büyükşehir Belediyesi personeline de, Etkili İletişim, Beden Dili, Kendi Hayatınızın Lideri Olun, Stres Yönetimi ve Takım Çalışması konularında seminerler verildi. 3 haftalık eğitim periyodunun son gününde ise Eğitmen Elif Şandan Doygun, “Doğru Nefes ve Nefes Teknikleri”ni anlattı. Doygun, doğru nefes almanın insan yaşamında çok önemli olduğunu, doğru nefesin tüm vücuda etki ettiğini kaydetti. Seminerin sonunda ise Büyükşehir personeli kahkaha yogası yaparak stres attı.


Çok Verimli Geçti

Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Akgün Keskin Sakarya, eğitmen Elif Şandan Doygun’a çiçek takdim etti. Akgün Keskin Sakarya, 3 hafta süren eğitim periyodunun çok verimli geçtiğini kişisel gelişimin iş ve sosyal hayatta çok önemli olduğunu söyledi. Eğitim semineri hatıra fotoğrafı ile son buldu.


2.1B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!