Büyükşehir Cem Karaca'yı Unutmadı

Haberler09 Şubat 2014
1.7B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu rock ve folk müziğinin efsane ismi Cem Karaca’yı ölümünün 10’uncu yıldönümünde çok özel bir konserle andı. Konseri çok sayıda vatandaş izledi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Cem Karaca’yı anma konseri düzenlendi. Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilen konsere çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Anma gecesinde Cem Karaca ile turneye çıkmış ve birçok anısını paylaşmış müzisyenler sahne aldı.

ARKADAŞLARI SAHNE ALDI
 Geçtiğimiz yıl düzenlenen anma etkinliğinde konser veren Cem’niyet Grubu’ndan Devrim Altınay’ın solistlik yaptığı ekibe gitar ve vokalde Cevdet Canel, basgitarda Zafer Şanlı, gitarda Bülent Ay, klavyede Niyaz İsmailov ve davulda Aydın Şeref eşlik etti. Ücretsiz konserde vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Solist Devrim Altınay, Karaca’nın bugün yaşamış olsa henüz 69 yaşında olacağını, Karaca’yı erken kaybettiklerini söyledi. Ancak şarkılarının Cem Karaca’yı ölümsüzleştirdiğini ifade eden Altınay, anma konseri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


1.7B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!