Çevreye Duyarlı Belediye Kepez

Haberler17 Nisan 2019
1.7B OKUNMA
Paylaş

Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için çalışan Kepez Belediyesi, Whatsapp ihbar hattından sonra çevre şikayet ve bildirimlerini resmi internet sitesi üzerinden de almaya başladı.

Ambalaj atıklarının toplanması, taşınması ve ayrıştırılmasıyla ilgili ilk ihaleyi yaparak, örnek bir projeye imza atan Kepez Belediyesi, geri dönüşüm atıklarının hızlı bir şekilde toplanması için resmi internet sitesi  üzerinden şikayet ve bildirimleri de alıyor. Çevre bilincinin topluma yansıtılması için gerekli çalışmaları titizlikle sürdüren Kepez Belediyesi, Whatsapp ihbar hattından sonra çöplerin geri dönüşüme kazandırılabilmesi için internet sitesi üzerinden de vatandaşların ulaşımını sağlıyor. “Evimdeki ve işyerimdeki çöplerin geri dönüşüme kazandırılmasını istiyorum” diyorsanız; Kepez Belediyesi’nin www.kepez-bld.gov.tr sitesine girerek, en alt sağ köşede yer alan Kepez’de geri dönüşüm sayfasını tıklamanız ve karşınıza çıkan ‘Atığınızı Evinizden Alalım’ formunu doldurmanız gerekiyor.

Temiz Bir Çevre İçin Çalışılıyor

Doldurulan formlar hemen aynı dakikada Kepez Belediyesi Çevre Sağlığı Müdürlüğü ekiplerince dikkate alınarak, bildirilen adresteki kağıt, karton, pil, plastik, metal, cam, kompozit gibi geri dönüşüme katkı sağlayacak atıklar toplanıyor.  Kepez Belediyesi’nin internet sayfası aynı zamanda da temiz bir çevre için vatandaşları bilgilendiriyor. Atık nedir?, Nelere atık denir?, Atık maddelerin doğaya verdiği zararlar, geri dönüşümün faydaları da Kepez Belediyesi’nin resmi internet sitesin de ayrıntılı olarak vatandaşların bilgisine sunuluyor. Vatandaşlar aynı zamanda internet sitesine girdiklerinde, Ambalaj Atıkları, Yağ Atıkları, Pil Atıkları, Elektrik ve Elektronik ile diğer tüm atıkların toplama noktalarını da web sitesinden takip edebiliyorlar. Kepez Belediyesi, temiz bir çevre ve gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için çalışıyor.



1.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!