Çocuklar Hayallerindeki EXPO'yu Çizdi

Haberler09 Şubat 2014
1.4B OKUNMA
Paylaş

EXPO 2016 Antalya’nın Tema Yazılımı Projesi kapsamında düzenlenen ilk etkinlikte, yaşları 4 ile 11 arasında değişen çocuklar, hayallerindeki Expo’yu çizdi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Kreatif Çalışma Gurubu ile Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, çocuklar hayallerindeki Expo’yu resimle anlattı. Tema Yazılımı Projesi’nin ilk çalışması olan “Çocuk Gözüyle Expo” konulu etkinlikte, çocuklar hem eğlendi, hem de nasıl bir Expo görmek istediklerini resimle anlattı.

Etkinliğe katılan çocuklara, EXPO 2016 Antalya’nın bir dünya bahçesi olacağı belirtilerek, nasıl bir bahçe görmek istediklerini resimlemeleri istendi. EXPO 2016 Antalya şapka ve tişörtlerini giyen çocuklar, kendilerine verilen pastel boyalarla, birbirinden güzel resimler çizdi. Çocuklar tarafından yapılan resimler toplanarak, Tema Yazılımı’nda değerlendirilecek ve EXPO 2016 Antalya’ya katılacak ülkelerle paylaşılacak.


Palyaço gösterisinin de yapıldığı etkinlikte, çocuklar eğlenceli saatler geçirdi. Etkinlikte bir açıklama yapan Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer, Ziraat Mühendisleri Odası olarak EXPO 2016 Antalya Konseyi ve Kreatif Çalışma Gurubu’nun üyesi olduklarını belirtti. Tuncer, çocuk gözüyle Expo’nun nasıl olduğunu görmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.


1.4B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!