Corendon Belçika'nın En Prestijli Ödülüne Layık Görüldü

Haberler20 Kasım 2018
1.7B OKUNMA
Paylaş

Her yıl Kasım ayında Belçika’daki Hilton Antwerp Old Town Otel’de düzenlenen ve turizm sektörünün tüm profesyonellerini bir araya getiren "Travel Awards 2018’de”, Corendon Turizm Grubu’nun tur operatörlüğü şirketi Corendon Travel, “En İyi Türkiye Uzmanı Tur Operatörü” ödülüne layık görüldü. 42 kategoride ödül dağıtılan geceye Corendon adına ödül almak için katılan Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Atılay Uslu, "Bu ödül, Corendon olarak 2018 yılı boyunca ağırladığımız 100 bin Belçikalı misafirimize sunduğumuz hizmet kalitesinin bir karşılığıdır" dedi.

 

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer ise ödül gecesinde, “2000’li yılların başında faaliyet göstermeye başladığımız Belçika pazarında şu anda Türkiye haricinde 16 destinasyona daha tur düzenliyoruz” diye konuştu. Karaer ayrıca,“Corendon geçtiğimiz yıllarda da Travel Awards’tan “En İyi İncoming Şirketi” ve “Yılın Adamı” kategorilerinde ödül almıştı. Belçika'nın en prestijli sektör ödülüne bu kez de tur operatörlüğümüz ile layık görülmek bizleri bir kez daha onurlandırdı” açıklamasında bulundu.

Corendon’un Kurucu Ortakları Atılay Uslu ve Yıldıray Karaer, sözlerini, “Bu vesileyle Corendon’un elde ettiği tüm başarılarda emeği geçen tüm özverili çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde sonlandırdı.



1.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!