Diyarbakırlılar Gecesi Antalyalıları Coşturdu

Haberler01 Haziran 2018
1.2B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde Diyarbakır rüzgarı esti. Birbirinden güzel Diyarbakır türkülerinin seslendirildiği gecede vatandaşlar bol bol halay çekti.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri dolu dolu programlar ve çok özel etkinliklerle devam ediyor. Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulan geleneksel Ramazan akşamlarının yaşatıldığı etkinlik alanı Antalyalıların buluşma noktası oluyor. Karagöz ve Hacivat gölge oyununu izleyen Antalyalılar ardından düzenlenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kent Konservatuvarı Sanatçılarının verdiği konserle unutulmaz bir gece yaşadı.


Konservatuvar sanatçıları sahne aldı

Sıla hasreti çeken Diyarbakırlılar, öz kültürlerinden sanatçılarla memleket hasreti giderdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kent Konservatuvarı Sanatçıları, hemşerilerine ve Antalyalılara birbirinden güzel Diyarbakır türküleriyle duygulandırırken, zaman zaman da hareketli türkülerle coşku dolu bir gece yaşattı. Etkinlik alanını dolduran vatandaşlar gruplar halinde halay çekti.

Efsane Caddede nostalji


Antalya’nın Efsane Caddesinde de Ramazan coşkusu devam ediyor. Her akşam birbirinden renkli gösterilerin yer aldığı etkinlikler kapsamında cadde ortasına kurulan sahnede gece boyunca karakter doğaçlamaları, Kavuklu ve Pişekar orta oyunu, masal saati ve sihirbaz gösterileriyle şehirde Ramazan coşkusu dolu dolu devam ediyor.

 



1.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!