Doğa Yürüyüşlerine Yoğun İlgi

Haberler25 Mart 2014
1.6B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi doğa yürüyüşü etkinliğinin birinci etabı olan ‘Göynük-Değirmendere Mahallesi-Kemer ‘ etabını doğaseverlerin katılımıyla gerçekleştirdi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent halkının sosyal, kültürel ve sportif yaşantısına katkı sağlayabilmek, Antalya’nın doğal ve tarihi mekanlarını, fiziksel aktivite yolu ile sunabilmek için 2011 yılından itibaren sürdürdüğü Doğa Yürüyüşü Etkinliği’nin 2014 yılı 1’nci etabı “Göynük – Değirmendere Mahallesi – Kemer”etabını 174 doğasever yürüyüşçünün katılımıyla gerçekleştirdi.


DOĞASEVERLERDEN TEŞEKKÜR

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) ile Antalya Anadolu Hastanesinin de destek verdiği doğa yürüyüşlerinin “Göynük – Değirmendere Mahallesi – Kemer” etabı toplam  10 kilometreden oluştu. Antalya’da baharın gelmesiyle birlikte tabiatın güzellikleri içerisinde gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde katılımcılar, yoğun kent atmosferinden uzak bir gün geçirdi. Doğaseverler, kendilerine böyle bir etkinliğe katılma imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İKİNCİ ETAP GEYİKBAYIRI


Büyükşehir Belediyesinin bir sonraki doğa yürüyüşü 13 Nisan 2014 tarihinde “Trebenna Antik Kenti – Geyikbayırı – Akdamlar Köyü (Konyaaltı) 9 km” etabında gerçekleştirilecek. Doğa Yürüyüşüne katılmak isteyenler 321 24 70 ve 321 18 98 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilir.

 


1.6B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!