Döşemealtı'nda Öğrenme Şenliği

Haberler20 Kasım 2014
1.4B OKUNMA
Paylaş

Döşemealtı Belediyesi'nin katkılarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğrenme Şenlikleri'ne çok sayıda okul, sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumu katıldı.

Döşemealtı Kapalı Pazaryerin'de başlayan ve halka açık olarak gerçekleştirilen Öğrenme Şenlikleri 20 Kasım tarihine kadar devam edecek. Standlar Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlatıldı.

Kamu, Özel ve Sivil Toplum kuruluşları stand açtı..


Döşemealtı Öğrenme Şenlikleri'ne; Döşemealtı Belediyesi'nin yanısıra Döşemealtı Halk Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Döşemealtı Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, IMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Osman Ali Cingöz Ortaokulu, Emine İlhan Kadam Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, Döşemealtı Özel Antalya Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Döşemealtı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yeniköy İlk ve Ortaokulu, Alyazma Folklor Gençlik ve Spor Kulubü ile Döşemealtı Doğa Sporları Kulübü yer aldı.

Öğrenci ve Velilerden tam not aldı..


Antalya Organize Sanayi Bölgesinde bir işyerinde meydana gelen ölümlü kaza nedeniyle Öğrenme Şenlikleri için düzenlenen açılış programı iptal edildi ancak standlar yoğun bir katılımla gezildi. Öğrenme Şenlikleri'ne Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkan Vekili Süleyman Güçlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Eryılmaz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü ve çok sayıda vatandaş ile öğrenciler katıldı.


1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!