Dünya Tiyatrolar Günü'nde Antalya'daki Oyunlar

Haberler27 Mart 2015
1.3B OKUNMA
Paylaş

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel Kepez Belediye Tiyatrosu en çok ses getiren oyunu “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” ile akşam saat 20.00’da seyircilerle buluşuyor. Oyun aynı mahallede doğan ama farklı yetiştirme tarzı ve karakterleri dolayısıyla farklı kaderleri yaşayan iki arkadaşın, çocukluklarından itibaren Türk siyasi tarihinin üzerlerindeki etkisini de vererek anlatan hikâyesini, kahkaha dolu kesitlerle işliyor. Vicdaninin saflığı ve itaatkârlığına karşı Efruz’un uyanıklığı ve fırsatçılığı seyredenleri gülmekten kırıp geçirirken, Vicdanin traji-komik finali herkesi gülmekle ağlamak arasında bir duygu ile sarmalayıp düşünmeye itiyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT) da Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla 27 Mart saat 20.00’de “Oyun Oyun İçinde” adlı oyunun özel gösterimi yapılacaktır. Özer Tunca’nın yazıp yönettiği “Oyun Oyun İçinde” durum komedisi üzerine kurulu, iç içe geçen rolleriyle, müzikleriyle, danslarıyla temposu yüksek bir oyun. Bol kahkaha, bol neşe “Oyun Oyun İçinde”. ( Ücretsiz davetiyeler ABT gişesinden temin edilebilir.)

Antalya Devlet Tiyatrosu da yine en iyiler arasından seçtiği “Vahşi Batı” oyunuyla saat 20.00’da kendi sahnelerinde siz tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. Oyun birbirinden çok farklı yaşamlar seçen iki kardeşin yıllar sonra buluşmasından doğan iç ve dış çatışmaları ele alınıyor. Amerikan Rüyası gerçek batıda sadece kıskançlık yaratıyor.


Sanata ve sanatçıya verilen değerin öneminin hatırlatıldığı günde değerli alkışlarınızı bekliyor olacaklar.

Dünya Tiyatrolar Günü’nüz kutlu olsun.


1.3B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!