Dünyaca Ünlü Yıldızlar Antalya Latin Dans Festivali’ne Geliyor!

Haberler06 Mayıs 2016
3.8B OKUNMA
Paylaş

Dünyanın en önemli Latin Dans Festivalleri ve yarışmaları organizatörü Albert Torres 19-23 Mayıs tarihlerinde 100’ü aşkın Dünyaca ünlü yıldızı Antalya Mediterranean Latin Dans Festivali’ne getiriyor.

Çocukların ve gençlerin dans ve müzik sayesinde kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan uzaklaştırabileceği projeler üreten ve Dünya’nın en eski ve büyük festivali olan, Los Angeles Salsa Kongresi’ni düzenleyen Torres Türkiye’de yıllarca sürecek projenin ikinci yılına imza atıyor.

Jennifer Lopez’in dansçılarından Dünya’nın 9 yaşındaki en genç latin dansları şampiyonuna, latin dansları ve hiphop sentezleriyle Dünyaca ünlü yıldızlardan 4 kez Dünya Şampiyonu olan dansçılara yıldızları Antalya’ya getiren festival, 7 yaşından 75 yaşına kadar pekçok katılımcıyı bir araya getirecek. Yurtdışından ve yurtiçinden büyük ilgi gören festivaldeki yarışma 12000 USD lık burs imkanı sayesinde başarılı Türk çiftlerinin ülkemizi Aralık ayında Miami’de Dünya Latin Dansları Şampiyonasında temsil etmesini sağlayacak.


Festival her yaştan her kesimden insanın müziğin ve dansın büyülü ritmine ayak uydurabileceğini bir kez daha kanıtlayacak. Günboyu başlangıç seviyesinden ileri seviyeye pekçok dersin verildiği ve akşam showlarıyla herkesi kendine hayran bırakacak yıldızların sahne alacağı festival 4 gün sürecek. Festival partnerleri Burak Ürgen (Dj Fox), Muzaffer Barlas (Dj Free) festivalin Dünya’nın sayılı festivalleri arasına gireceğini ve tüm çalışmalarını bu yönde yaptıklarını iletiyorlar.

Antalya Mediterranean Latin Dance Festival: http://www.antalyamedldf.org


3.8B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!