'Dünyada Golfseverlerin Tamamı Antalya'yı Biliyor'

Haberler09 Eylül 2019
1.5B OKUNMA
Paylaş

TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Beş yıldızlı çok güzel turizm tesislerimiz var. Dolayısıyla golfserverler için gerçekten büyük bir imkan." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Antalya'nın golf sporunda çok önemli bir noktaya geldiğini belirterek, "Dünyada golfseverlerin tamamı Antalya'yı biliyor ve herkes Antalya'ya gelmek istiyor." dedi.

Golf sporuna olan tutkusuyla bilinen ve yaz sezonunda Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen bazı turnuvalara katılan Nihat Özdemir, golf turizmi ile ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'nın bu konuda öne çıktığını söyledi.

Antalya'da 12 golf sahasının bulunduğuna işaret eden Özdemir, "Beş yıldızlı çok güzel turizm tesislerimiz var. Dolayısıyla golfserverler için gerçekten büyük bir imkan. Mevsim 15 Eylül'den itibaren başlıyor. Haziranın sonuna kadar sahalarda artık yer bulmak mümkün değil." diye konuştu.


Özdemir, Türkiye'de golf konusunda başka destinasyonların da olmasının turizme katkı sağlayacağına dikkati çekti.

Buna en yakın adayın Bodrum olarak gözüktüğünü vurgulayan Özdemir, "Bunun gibi İzmir'i veya birkaç bölgeyi de golf merkezi haline getirmemiz lazım. Golf destinasyonu haline getirirsek Türk turizmi hem bundan çok büyük para kazanır hem de Türkiye çok daha büyük ilgi ve destek görür. Antalya golfte çok önemli bir nokta haline geldi. Dünyada golfseverlerin tamamı Antalya'yı biliyor ve herkes Antalya'ya gelmek istiyor." ifadelerini kullandı.


1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!