En İyi Çıkış Yapan Şehir Tiyatroları Ödülü Antalya Şehir Tiyatroları'nın

Haberler25 Nisan 2019
1.5B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Yeni Tiyatro Dergisi 7. Emek ve Başarı Ödülleri kapsamında ‘En İyi Çıkış Yapan Şehir Tiyatroları’ ödülünü aldı.

Genel Sanat Yönetmenliğini ünlü oyuncu Mehmet Özgür’ün yaptığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları önemli bir ödülün sahibi oldu.  12 yıldır yayın hayatını sürdüren Yeni Tiyatro Dergisinin 7. Emek ve Başarı Ödülleri kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehit Tiyatroları ‘En İyi Çıkış Yapan Şehir Tiyatroları’ ödülünün sahibi oldu. Her sezon muhteşem kadrosu ile kapalı gişe oyunlar sahneleyen AŞT oyuncuları, emeklerinin karşılığını görmenin mutluluğunu yaşıyor.

Seçkin Jüri

Jüri Başkanlığını, Dr. Öğretim Üyesi Erbil Göktaş’ın, Jüri Koordinatörlüğü’nü Yetkin Yüksel’in, Üst Kurul Üyeliğini Prof. Dr. Sema Göktaş, Prof. Dr. Erhan Tuna’nın, , Jüri Üyeliklerini Prof. Dr. A Didem Uslu, Doç. Dr. Süreyya Temel, Mustafa İri, İhsan Ata, Sibel Tomaç, Hilal Solmaz, Melek Hümay, Birce Semercioğlu, Oğuz Turgay, Elif Solak, Yavuz Yılmaz, Melike Birgölge ve Şule Kazgan’ın yaptığı seçkin jüri ‘En iyi Çıkış Yapan Şehir Tiyatroları’ ödülünü AŞT’ ye verdi. 


Hem prestij hem de ‘emek’ kavramı konusunda değerli bir ödül olan 7. Emek ve Başarı Ödülleri Töreni 29 Nisan 2019 Pazartesi akşamı Mecidiyeköy, Dada Salon Kabarett’te gerçekleşecek. 


1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!