Erasmus Kalite Ödülü Kutlaması

Haberler23 Aralık 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi, Avrupa Birliği Bakanlığı Yükseköğretim Koordinatörlüğü tarafından verilen Erasmus Kalite Ödülü'nü kutladı.

AÜ Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan, Erasmus Kalite Belgesi Ödülü'nün hummalı çalışmalar neticesinde alındığını söyleyerek, şunları kaydetti:

“Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak bu başarımızı hep birlikte kutlamak istedik. Uluslararası İlişkiler Ofisimizde, geçmiş yıllara oranla gelen Erasmus öğrenci sayımız, yabancı dilde açılan ders sayımız ve Erasmus alanında düzenlediğimiz sosyal faaliyetlerimiz daha fazla ve sistemli bir şekilde yürütülmektedir. Bu çalışmalarımıza önümüzdeki akademik yıllarda da daha fazla ivme kazandırmayı hedefliyor ve üniversitemiz adına değişim programları kapsamında kaliteli değişim süreçleri gerçekleştirmek istiyoruz. 2012 yılındaki yeni yapılanmayla ofisimiz, sadece değişim programlarını hayata geçirmek değil, aynı zamanda bu sürece kalite kazandırmayı amaçladı."
Prof. Dr. Burhan Özkan, Erasmus sorumluları başta olmak üzere tüm ofis çalışanlarına başarılarından dolayı teşekkürlerini ifade etti. AÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi ekibi, Erasmus Kalite Belgesi ile ödülünü kutlamak için pasta kesti. Erasmus Kalite Belgesi kutlaması, Prof. Dr. Burhan Özkan tarafından 2015 yılında yeni başarılara imza atacaklarının altını çizmesiyle sona erdi.



1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!