Erasmus Öğrencilerine 'Hoş Geldin' Yemeği

Haberler17 Şubat 2015
1.2B OKUNMA
Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından, 2014-2015 akademik yılı bahar döneminde eğitim gören 82 yabancı öğrenci için, 'Hoş geldin' yemeği düzenlendi.

AÜ Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte erasmusla gelen öğrenciler, Türk yemeklerini tatmanın yanı sıra, birbirleriyle ve Uluslararası İlişkiler Ofisi çalışanları ile kaynaşma fırsatı buldu.

AÜ Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan, "Erasmus kapsamında gelen öğrencilerimizin bizlerle sadece ofis ortamında veya evrak işlemlerinde iletişim kurması yeterli olmuyor. Öğrencilerimizin, kültürlerarası öğrenme ve iletişim süreçlerinde kazanım elde etmesi için, sosyal etkinlikler düzenlememiz gerekmekte. Bu nedenle, her dönem Erasmus kapsamında gelen öğrencilerimize 'Hoş geldin yemeği' düzenliyoruz" diye konuştu.


Erasmus Kalite Belgesi'ne sahip bir üniversite olarak bu alandaki başarılarını kanıtladıklarını dile getiren Prof. Dr. Özkan, "Erasmus programını uygulayan ülkelerden üniversitemize gelen öğrenci, akademik ve idari personel sayılarını arttırmak için çalışmalarımıza sistemli bir şekilde devam ediyoruz" dedi.

 


1.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!