Erasta Antalya’dan Çocuklara Okul Hediyeleri

Haberler05 Eylül 2019
3.3B OKUNMA
Paylaş

Erasta Antalya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geleneksel hale getirdiği “Hediye Çarkı” etkinliğini bu yıl “okula dönüş” konseptiyle çocuklara yönelik olarak düzenliyor. 07-08 Eylül ve 14-15 Eylül’de gerçekleştirilecek “Hediye Çarkı” etkinliği ile minik ziyaretçiler okul döneminde ihtiyaç duyacakları okul çantası, beslenme çantası, kırtasiye seti ve su matarası gibi temel malzemelerin yanı sıra satranç takımı ve boyama seti gibi renkli ve eğlenceli hediyeler de kazanma şansı yakalayacaklar.

Erasta Antalya, her yıl düzenlediği “Hediye Çarkı” etkinliği ile bu kez okula başlayacak çocuklara birbirinden özel hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. 02-15 Eylül 2019 tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 200 TL alışveriş yaparak fiş ve faturasını danışmadan onaylatan ziyaretçiler çocuklarıyla birlikte “Hediye Çarkı” etkinliğine katılabilecekler. Bu kez hediye çarkını, AVM içinde kurulacak sahnede, sunucu eşliğinde minik ziyaretçiler çevirecek. Hem kazandıran hem de doyasıya eğlendiren etkinlikte çocuklar, okulları açılmadan önce temel kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak hediyeler kazanacaklar.

Çocuklara özel hazırlanan “Hediye Çarkı” etkinliği, 07-08 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri ile 14-15 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri saat 15.00 ila 20.00 arasında gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek etkinlikte çocuklar, okul döneminde ihtiyaç duyacakları okul çantası, beslenme çantası, kırtasiye seti ve su matarası gibi temel malzemelerin yanı sıra satranç takımı ve boyama seti gibi renkli ve eğlenceli hediyeler de kazanma şansı yakalayacaklar.

Erasta Antalya’nın geçtiğimiz yıl 15-16 Eylül tarihlerinde düzenlediği hediye çarkı etkinliği 1.000’den fazla ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşmiş ve birçok kişiye birbirinden özel hediyeler kazandırmıştı. Minik ziyaretçilerin okul ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlenen hediye çarkı etkinliğiyle AVM, bu yıl da tüm Antalyalı aileleri çocuklarıyla birlikte kazanmaya davet ediyor.
Kuruluşunun 6. yılını kutlayan Erasta Antalya, açıldığı günden bu yana moda, eğlence ve lezzeti bir arada sunarken, düzenlediği sosyal etkinliklerle birlikte her yaştan ziyaretçiye kapılarını açıyor.

Eroğlu Gayrimenkul’un zincir alışveriş merkezleri projesi kapsamında bölgeye yeni bir soluk getirme ve şehrin ekonomik gelişmesine ivme kazandırma misyonu ile 2013 yılında hayat geçen Erasta Antalya’da, seçkin markalara ev sahipliği yapan 55 mağaza ve 1.300 araç kapasiteli açık ve kapalı otopark bulunuyor.



3.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!