Eto’o Gitti

Haberler31 Ocak 2018
2.2B OKUNMA
Paylaş

Samuel Eto'o ile Pazartesi günü yapılan görüşmeden sonuç alamayan Atiker Konyaspor, dün sabah transfer için tekrar harekete geçti ve Kamerunlu golcüyle anlaşmaya vardı. Atiker Konyaspor, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere Samuel Eto'o'ya 2.5 yıllık imza attırdı. Bu transfer için Antalyaspor'a bonservis bedeli ödenmeyecek. Yıldız futbolcu bugün takıma katılacak.

Antalyaspor, Samuel Eto'o ile yollarını ayırdıklarını açıkladı

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2015-2016 sezonunda transfer ettiğimiz takım kaptanımız Samuel Eto'o ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz" denildi.


Eto’o Konya’da                                          

Antalyaspor'dan Konyaspor'a 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 2,5 yıllığına transfer olan Samuel Eto'o, havalimanında yüzlerce taraftar tarafından karşılandı.

Meşaleler ile yeni transferi karşılayan taraftarlar tezahüratta bulundu. Başarılı oyuncu sevgi gösterileri eşliğinde havaalanından ayrıldı. Samuel Eto’o için bugün saat 15.00’de Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda imza töreni düzenlenecek.



2.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!