EXPO 2016 Alanında Temel Atılacak!

Haberler19 Ağustos 2013
1.8B OKUNMA
Paylaş

EXPO 2016’nın yapılacağı alanda 23 Ağustos 2013 günü temel atma töreni düzenlenecek. Törende sedde, drenaj, sedde üstü yol ve Expo Gölü’nün temeli atılacak. Törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katılacak.

Alanda önümüzdeki hafta yapılacak temel atma ile ilgili bilgi veren Genel Sekreter Selami Gülay, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. Mehdi Eker’in katılımıyla 23 Ağustos 2013 günü sedde, drenaj, sedde üstü yol ve Expo Gölü’nün temeli atılacak. Bu çalışmaları yılsonuna kadar bitirip, alana ağaç dikmeye başlayacağız. İlk etapta 5 bin 910 ağaç dikilecek.” dedi.

EXPO 2016 Antalya’nın Aksu halkını heyecanlandırdığını ve böyle büyük bir organizasyonun ilçeye sağlayacağı katkıyı bildiklerini belirten Badak, gerek Aksu, gerekse Antalya’dan birçok kişi ve sivil toplum kuruluşunun bu büyük organizasyonla ilgili düşünceleri olduğunu söyledi. Badak, 23 Ağustos’ta başlayacak alt yapı çalışmasının 5 ay gibi kısa bir sürede bitirilecek olmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Kaynak: Cihan Haber Ajansı



1.8B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!