EXPO 2016 Antalya Sanatla Tanıtılacak

Haberler01 Ağustos 2013
1.9B OKUNMA
Paylaş

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, şehrin kültür ve sanatsal anlamda iki önemi kurumu olan AKSAV ve Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nu ziyaret etti.

Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı’nı (AKSAV) ziyaret eden EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, yönetim kurulu başkanlığına seçilen Tufan Dağıstanlı’ya yeni görevinde başarı diledi. Vakıf yöneticileri ile sohbet eden Gülay, EXPO 2016 Antalya çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

50. yılını kutlayan Altın Portakal Film Festivali’nin EXPO 2016 Antalya’nın tanıtımı için önemli bir fırsat olacağını belirten Gülay, “Antalya’nın markası Altın Portakal ile dünya markası Expo’yu bir sinerji yaratarak buluşturmamız gerekir. Festival etkinliklerinde EXPO 2016 Antalya olarak yer almak istiyoruz.” dedi

Altın Portakal Film Festivali’nde bu yıl 50. yıl coşkusu yaşandığını belirten AKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Dağıstanlı, “Bu yıl festival için çok farklı etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Festival tarihi boyunca akıllarda yer edecek organizasyonlar olacak. Şehrimize önemli bir değer katacak Expo ile Altın Portakal’ın buluşması için her türlü iş birliğine hazırız” diye konuştu.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay’ın ikinci ziyareti, tiyatronun şehirle bütünleşmesinde önemli bir rol oynayan Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT) Müdürü Müfit Kayacan oldu. Tiyatronun halkla iç içe yapılan bir sanat olduğunu belirten Gülay, EXPO 2016 Antalya’nın özel bir oyun veya replikle tanıtılmasının halkın üzerinde etkili olacağını ifade etti. .



1.9B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!