EXPO 2016 Canlı Yayında

Haberler27 Eylül 2013
1.8B OKUNMA
Paylaş

Ülkemizi ve Antalya’nın üstlendiği en önemli organizasyon olan EXPO 2016 Antalya’da yapılan çalışmalar, 7 gün 24 saat canlı yayında. Antalya’da 2016 yılında gerçekleştirilecek Evrensel Botanik Sergisi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizde düzenlenecek en büyük organizasyon olma özelliğine sahip EXPO 2016 Antalya’da yapılan çalışmalar, 7 gün 24 saat takip ediliyor. Alanın çeşitli noktalarında bulunan 7 kamera sayesinde tüm çalışma hem takip ediliyor hem de kaydediliyor. Kameralar, günde 91 karede yüksek çözünürlükte fotoğraf çekiyor. Çekilen tüm video kayıtları ve fotoğraflar arşivleniyor.

Ülkemizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan EXPO 2016 Antalya, halkımızın desteği ile hafızalarda yer edecek bir Expo olmaya aday. Bu amaçla EXPO 2016 Antalya’da yapılan çalışmaları vatandaşların da takip edebilmesi için görüntüler, EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın resmi Web sitesinden canlı olarak yayınlanıyor.

Çalışmaları takip etmek isteyen vatandaşlar, www.expo2016antalya.org.tr adresinde yer alan EXPO 2016 alanındaki çalışmaları “canlı izleyin” butonuna tıklayarak 7 ayrı kameradan istediklerini izleyebilecekler. Web sitesindeki bu canlı görüntüler sayesinde vatandaşlar, çalışmaların hangi aşamada olduğunu görme fırsatını yakalamış olacaklar.



1.8B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!