EXPO 2016 Gönüllü Ordusu Büyüyor

Haberler17 Aralık 2013
1.5B OKUNMA
Paylaş

Akdeniz Üniversitesi kampüsündeki EXPO ofisinde verilen eğitimle 27 kişi daha Expo gönüllüsü oldu.

 Bir tam gün süren eğitimde gönüllülere EXPO 2016 Antalya hakkında genel bilgiler, takım ruhu, takım çalışması, iletişim ve kriz yönetimi gibi konular hakkında eğitim veriliyor. Eğitimlerini tamamlayan gönüllüler, veri tabanına kaydedilerek, gelecekteki etkinliklerde sorumluluk almaları ve çalışmalara katılmaları isteniyor.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, gönüllülük programı ve gönüllülerle sosyal bütünleşmenin Expo 2016’nın yerel halk tarafından benimsenmesi ve yerel halkın katılımında önemli bir etken olduğunu belirtti. Bugüne kadar ülkemizde yapılan büyük organizasyonlardan Erzurum Kış Oyunlarında 2 bin 500, Mersin Akdeniz Oyunlarında 2 bin gönüllünün sorumluluk aldığına dikkat çeken Selami Gülay, 2016 yılına kadar Antalya’da da gönüllü sayısının önemli bir seviyeye geleceğine inandığını vurguladı.


EXPO 2016 Antalya Ajansı veri tabanına kayıtlı yaklaşık 800 gönüllü bulunurken, bunların 170’i eğitimini tamamlamış durumda. EXPO 2016 Antalya için gönüllülük başvuruları resmi web sitesinden yapılabiliyor. 


1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!