EXPO Gönüllülerine Kutlama

Haberler06 Aralık 2013
1.5B OKUNMA
Paylaş

 

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 1985 yılında kabul edilen 5 Aralık Uluslararası Gönüllüler Günü’nü, EXPO Gönüllüleri kutladı. Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşen kutlamaya, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Aydın Özdemir, EXPO 2016 Antalya çalışanları ve gönüllüler atıldı.

Toplantıda, gönüllülüğün önemi ve Expo Gönüllüleri’nin çalışmaları hakkında bilgi verildi. EXPO 2016 Antalya çalışmaları hakkında bir sunumunda yapıldığı toplantıda, Genel Sekreter Selami Gülay, Expo’larda gönüllülerin çok önemli bir yeri olduğunu belirtti. Çin’de düzenlenen Expo’da 1.5 milyon gönüllünün destek verdiğini belirten Gülay, “EXPO 2016 Antalya’da gönüllülerin vereceği destek, projenin başarıya ulaşmasında büyük rol oynayacaktır” dedi.


EXPO 2016 Antalya gönüllüsü olmanın önemine değinen Gülay, “Sizlerin bu projenin içerisinde yer almanız, sizler için de çok önemli olacaktır. Ülkemizde düzenlenecek en büyük organizasyon olan Expo, ufkunuzu genişletmenize, organizasyon yeteneğinin artmasına yardımcı olacaktır” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra 5 Aralık Gönüllüler Günü, Genel Sekreter Selami Gülay ve Expo Gönüllüleri tarafından pasta kesilerek kutlandı. 


1.5B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!