EXPO Heyeti Paris'te!

Haberler01 Eylül 2013
2.1B OKUNMA
Paylaş

EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Antalya Valisi Sebahattin Öztürkbaşkanlığında bir heyet, BIE’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ün başkanlık ettiği, Genel Sekreter Selami Gülay’ın da bulunduğu bir heyet, Paris’te bulunan Uluslararası Sergiler Bürosu’nu (BIE) ziyaret etti. EXPO 2016 Antalya’da uygulanacak projenin belirlenmesi ve alanda başlayan çalışmalarla ilgili BIE yöneticilerine bilgi veren Antalya heyeti, BIE yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

BIE yöneticilerine bilgi veren Vali Sebahattin Öztürk, 23 Ağustos 2013 günü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Eker başkanlığında yapılan toplantı ile EXPO 2016 Antalya projesinin belirlendiğini belirtti. Vali Öztürk, ayrıca alanda yapılacak sedde, sedde üstü yol, drenaj ve Expo Gölü’nün temelinin atıldığını, bu çalışmaların öngörülen sürede tamamlanacağını söyledi.

Toplantıda bulunan BIE Genel Sekreteri Vicente Gonzalez Loscertales, EXPO 2016 Antalya Ajansı ile işbirliği yapmaktan memnun olduğunu, projenin hazırlanması ve alanda çalışmaların başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. EXPO 2016 Antalya Ajansı yöneticileri, BIE’in Ekim ayında yapılacak toplantısına da katılacak.



2.1B OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!