Falez Plajları Açıldı

Haberler21 Mayıs 2018
6.4B OKUNMA
Paylaş

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalyalıları falezlerden Akdeniz’in mavilikleriyle buluşturduğu falez plajları, müdavimlerini ağırlamaya başladı. İnciraltı Plajı’nın müdavimleri; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, Türk bayrakları açarak kutladı

Müdavimleri Kullanmaya Başladı

Tertemiz denizi, çevreye duyarlı tesisleri ve sunduğu hizmetlerle geçen yıl plajlarında ‘Mavi Bayrak’ dalgalandıran Muratpaşa Belediyesi’nin, falez plajları hizmet vermeye başladı. İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı, Erenkuş ve Konserve plajları müdavimlerini ağırlamaya başladı. Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz yıl 3 olan mavi bayrak sayısını 4’e çıkardı.


19 Mayıs’ı Kutladılar

Bu yıl; İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı ve Erenkuş plajlarında Mavi Bayrak dalgalanacak. Hizmet vermeye başlayan mavi bayraklı İnciraltı Plajı’ndan, 19 Mayıs Cumartesi günü yararlanan Muratpaşalılar; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, Türk bayrakları açarak kutladı.

Güvenli Plajlar


Muratpaşalılar’ın; üç yıl öncesine kadar falez kıyı bandında iptidai ve son derece güvensiz noktalardan denize inebildiklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Falez Plajlarında belediyecilik anlayışımızı ve sürdürülebilir bir çevre için yönetim planımızı hayata geçirdik. Mevcut iniş noktalarını, doğal dokuya zarar vermeden sağlıklı hale getirip komşularımızın kullanımına sunduk. İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı ve Erenkuş plajlarında Mavi Bayrak dalgalanacak olması bizim ayrı bir mutluluk kaynağı” dedi.

Falez Plajlarının Adresi:

Yeşilbahçe Halk Plajı: Yeşilbahçe Mahallesi (Erdal İnönü Kent Parkı İçi)


Erdal İnönü Kent Parkı Halk Plajı, İnciraltı Halk Plajı, Engelsiz Kafe Halk Plajı ve Konserve Koyu Halk Plajı Eski Lara Caddesi üzerindedir. 


6.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!