Farklı Ülkelerden 500’den Fazla Üniversite Öğrencisi Antalya’da Buluşuyor

Haberler11 Mart 2019
1.4B OKUNMA
Paylaş

1954’den bu yana ülkemizde faaliyet gösteren AIESEC Türkiye, gençlerin liderlik potansiyellerini geliştirmeleri adına; uluslararası sosyal sorumluluk projeleri, girişimcilik stajları ve profesyonel staj imkanları sağlayan dünyanın en büyük gençlik organizasyonu olarak biliniyor.

Türkiye’de 18 şehirde 1000’e yakın gönüllü ile birlikte katma değer üreten üniversite gençleri 8000’den fazla gencin uluslararası programlardan yararlanması için ter döktü. Yapılan projelerle on binlerce engelli, ilkokul ve lise öğrencisine; İngilizce eğitiminden girişimciliğe, sosyal girişimcilikten Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne, liderlikten kariyere kadar çeşitli konularda eğitimler verildi.

Bu başarılar neticesinde AIESEC Türkiye, Avrupa Bölgesi’nin en büyük kongresi olan Genç Değişim Profesyonelleri kongresine ev sahipliği yapmaya hak kazandı. 13-17 Mart arasında 500’den fazla yabancı öğrencinin katılımıyla Dünya sorunları ve gençlerin bu sorunların çözümüne katkıları noktalarında istişareler ve eğitimler yapılacak. Kongrenin ilk günü 13 Mart’ta Antalya EXPO Center’da, UNICEF, sektörden firmalar ve medya kuruluşlarının katılımıyla Açılış Seramonisi ve gelen yabancıların kendi kültürlerini tanıttıkları Kültürler Panayırı etkinlikleri gerçekleştirilecek. Unutmadan ekleyelim, 13 Mart’taki etkinlik halk ziyaretine açık olacak.



1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!