Feryal Öney Büyüledi

Haberler18 Aralık 2014
2.1B OKUNMA
Paylaş

Türk halk müziği sevenlerin beğenerek dinlediği Kardeş Türküler Grubu’nun başarılı vokali Feryal Öney, Kaleiçi’nde bulunan Bademaltı Art Cafe’de hayranlarıyla bir araya geldi. Antalya’nın sevilen mekanlarından olan Bademaltı’nda bir dinleti sunan Öney’i kalabalık bir hayran grubu dinledi.  

Sahnede büyüledi

Sevilen sanatçı Feryal Öney, Antalyalı hayranlarıyla Kaleiçi’nde bulunan Bademaltı Art Cafe’de bir araya geldi. Kardeş Türküler Grubu’nun kadın vokali olarak tanınan Öney, sevilen türkülerden oluşan bir repertuarla kendisini dinlemeye gelenleri adeta büyüledi. Yaklaşık 150 kişinin dinlediği Öney konseri geç saatlere kadar devam etti.


Antalya’da mutluyum

Mekanın işletmecileri Meltem Ertuğrul, Nazmi Ertuğrul ve Ali İhsan Özkök ile konserden önce bir araya gelen Öney, Antalya’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Kardeş Türküler Grubu’yla birlikte daha önce Antalya’ya geldiklerini dile getiren Öney, “Antalya’nın benim için özel bir yeri var. Bugünde sahneye daha butik bir şekilde çıkacağım. Bir konser gibi değil bir dinleti, bir sohbet gibi Antalyalılarla bir araya gelmek beni çok mutlu etti” şeklinde konuştu.


2.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!