Genç İşadamlarına Bitcoin Anlatıldı

Haberler19 Mart 2018
1.3B OKUNMA
Paylaş

Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD), Konyaaltı İlçesi'nde yer alan özel bir otelde üyelerine yönelik Blockchain ve Geleceği; Kripto Paralar ve Yeni Kullanım Alanları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Antalya Bilim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Dr. Ali Cem Başarır,  Bitcoin ile başlayan ve diğer kripto paraların Internet üzerinden kullanıma sunulması ile Para ve Finansal Sistemleri kökünden sarsacak bir paradigma değişimi yaşandığı ifade etti. Artık Bitcoin ve kriptoparalar alışverişlerde kullanılabilmekte, gerçek para ile alınıp satılabilmekte ve finansal sistemlerde değer olarak kabul edildi. Yapılan bilgilendirme toplantısında mevcut para sistemi, Blockchain’e giriş, Bitcoin tarihçesi, kripto paralar ve sağladıkları avantajlar, kripto paranın riskleri ve tehlikeler, kripto para madenciliği, kripto para exchange, ICO (Initial Coin Offering) ve yatırımcı ve yeni başlayanlar için önemli hususlara değindi.

Soru-cevap ile devam eden toplantı sonunda günün anısına ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cengiz Sayın Başarır’ a Antalya Tanıtım Vakfı’ nın hazırlamış olduğu Antalya tanıtım kitaplarından takdim etti.



1.3B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!