Global, Hibrit, Yapay Zeka Destekli Oniki E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Liderliğinde 2 Mart Tarihinde Antalya Ramada Otel’de Gerçekleşecek

Haberler24 Şubat 2023
822 OKUNMA
Paylaş

Oniki, yenilikçi konseptiyle hayata geçirdiği E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı’nın altıncı ayağını 2 Mart 2023’te Antalya Ramada Otel’de gerçekleştirecek. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası liderliğinde düzenlenen etkinlik Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED), Antalya Ticaret Borsası, Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), ANSİAD, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Antalya Teknokent, Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) tarafından da destekleniyor. Hibrit konsepte sahip etkinliğe global düzeyde yoğun bir katılım bekleniyor.

 

Konferansta, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Baksifed) Başkan Yardımcısı Mustafa Hulusi Söylemez, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve TOBB KGK Batı Akdeniz Bölge Temsilcisi Serap Kocaoğlu, Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz açılış konuşmalarını yapacak.

Etkinliğin Bilet Satış Geliri Depremzedelere Bağışlanacak

Oniki, etkinliğin tüm bilet satış gelirinin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.


Ayrıca, Oniki etkinliklerinde katma değeri ve ticari potansiyeli yüksek iş birliklerinin sağlanmasını hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda oluşan ticari değerin ülke ekonomisine de sürdürülebilir bir katkı sunması amaçlanıyor.  

E-Ticaret ve E-İhracat Ekosistemi Bir Kez Daha Oniki'de Buluşacak


Oniki bu konferansta Antalya'daki üreticileri ve markaları, e-ticaret ve e-ihracat alanında bu ürünleri alıp satışını yapacak satıcılar ve ekosisteme çeşitli çözümler sunan hizmet ve servis sağlayıcı firmalarla bir araya getirecek. Böylece katma değeri ve ticari potansiyeli yüksek iş birliklerinin sağlanması hedefleniyor.

Hibrit Yapay Zeka Teknolojisi İş İnsanlarını En Doğru Şekilde Eşleştirecek

Oniki tarafından geliştirilen yapay zeka destekli B2B matchmaking yapan hibrit event teknolojisi Antalya'daki bu konferansta da fiziksel katılımcıların B2B masalarda, online katılımcıları ekranları başında bire bir iş odaklı networking yapmalarını sağlayacak. Oniki, geliştirdiği bu teknolojiyle etkinliğe katılan iş insanlarını kendilerine ve işlerine maksimum fayda sağlayacak en doğru 12 kişiyle buluşturacak.


Etkinliğe Özel Konsept Uygulanacak

Oniki yapay zeka teknolojisi haricinde sunduğu konferans + networking + eğlence konseptini yine bu etkinlikte de uygulayacak. Böylece katılımcılar bir yandan süre sınırı olan faydalı bilgiler içeren sunumlar dinlerken diğer yandan yapay zeka destekli B2B eşleşmelerle işlerini büyütme fırsatı yakalayacak. Tüm gün sürecek etkinlikte katılımcılar öğle yemeği ve kahve aralarında da networking yapma fırsatı bulacaklar.


Global Düzeyde 800 Kişinin Üzerinde Katılım Bekleniyor

Hibrit konseptte gerçekleşecek olan etkinliğin fiziksel kanadında 400 katılımcı, online tarafta da 400’ün üzerinde katılım gerçekleşmesi bekleniyor. Belli aşamalardan geçirilerek özenle seçilen katılımcılar; etkinlik günü yapılan 12 B2B eşleşme seansıyla birlikte toplamda 8500’ün üzerinde bire bir iş odaklı networking görüşmesi gerçekleştirecekler.

Etkinliğe daha önce yer alan katılımcılar etkinlikten büyük bir verim aldıklarını, daha önce yaşamadıkları bir etkinlik deneyimi yaşadıklarını ve sektörün bu tarz etkinliklere ihtiyaç duyduğunu özellikle belirtti.


Bir önceki etkinliğin katılımcı görüşlerine şuradan ulaşabilirsiniz:

Katılımcı görüşleri


https://www.youtube.com/playlist?list=PLktyabDsz_Ypw2IDZnWNvkdxCvf0eWg4h

Hibrit Yapay Zeka Teknolojisi İş İnsanlarını Eşleştirecek

Oniki tarafından geliştirilen yapay zeka destekli B2B matchmaking yapan hibrit event teknolojisi bu konferansta da kullanılarak katılımcıların B2B masalarda bire bir iş odaklı networking yapmalarını sağlayacak. Oniki, geliştirdiği bu teknolojiyle etkinliğe katılan iş insanlarını kendilerine ve işlerine maksimum fayda sağlayacak en doğru 12 kişiyle bir araya getiriyor.


Oniki’nin düzenlediği konferanslara oniki.net adresi üzerinden başvuru yapılıyor.

Bir önceki etkinliğin özet videosuna şuradan ulaşabilirsiniz:

Etkinlik Özet 


https://youtu.be/Lhw86S8speQ

İnovasyon ve girişimcilik anlamında firmalara eğitimler ve danışmanlıklar veren Bora Özkent'in İzmir etkinliği deneyimi ile ilgili hazırladığı kısa bir video var. Bu videoya şuradan göz atabilirsiniz. 

https://youtu.be/Ux_ck-Uu4tQ



822 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!