GLORIA HOTELS & RESORTS SAHNESİ BAYRAM BOYUNCA ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLIYOR!

Haberler02 Nisan 2024
354 OKUNMA
Paylaş

Gloria Hotels & Resorts, Şeker Bayramı boyunca eşsiz konserlere ev sahipliği yapıyor. DJ David Şaboy, Berkay ve Tarık Sezer Orkestrası’nın muhteşem performanslarını lüks konaklama deneyimi ile buluşturarak, müzik ve dans dolu bir bayram tatili geçirmek isteyen misafirlerini unutulmaz bir deneyime davet ediyor.  

Lüks ve sadeliğin benzersiz uyumuyla eşsiz bir konaklama deneyimi sunan Gloria Hotels & Resorts, bir tatilden çok daha fazlasını hayal eden misafirlerini müzik ve eğlence dolu bir program ile ağırlıyor. 10 Nisan’da DJ David Şaboy’un muhteşem performansıyla başlayacak kesintisiz eğlence, 11 Nisan’da dillere dolanan şarkıları ve sahnesiyle Berkay, 12 Nisan akşamında ise Tarık Sezer Orkestrası eşsiz performansıyla Gloria Hotels & Resorts sahnesinde misafirlerle buluşuyor. Gloria Hotels & Resorts, güçlü sahne koreografilerinin ve konserlerin yer alacağı müzik ve dans dolu bir bayram tatili arayanların değişmeyen adresi olmaya devam ediyor. 

Keyifli bayram tatilini eğlenceli sahne performanslarıyla unutulmaz kılmaya hazırlanan Gloria Hotels & Resorts Belek’in doğa ile iç içe büyüleyici atmosferinde eşsiz bir tatil için siz de yerinizi ayırın.

 


Gloria Hotels & Resorts Şeker Bayramı Programı;

10 Nisan Çarşamba – DJ David Şaboy

11 Nisan Perşembe – Berkay 


12 Nisan Cuma – Tarık Sezer Orkestrası 

 Rezervasyon için:

0242 710 23 00


www.gloria.com.tr

Ayrıntılı Bilgi İçin;

Salt İletişim Grup


gloriahotels@saltiletisimgrup.com


354 OKUNMA
Paylaş
Etiketler
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!